Get Adobe Flash player

Regulamin  Stołówki  SP 2  ważny od  dnia 01 .01.2018

Obiady wydawane są w godzinach 10:45 do 14:30

klasy 1-3 w na przerwie od 11:20 do 11:40

klasy 4-7 na przerwie od 12:25 do 12:45

Od marca 2018r. opłaty za obiady będą przyjmowane przez 10 pierwszych dni roboczych danego miesiąca. 

 

 

     OGŁOSZENIE !  

                  

OBIADY  KWIECIEŃ  2019 r. 

 

JEDEN  OBIAD  DZIECI :   3,20 ZŁ

ZA  CAŁY  MIESIĄC :    57,60  ZŁ


NAUCZYCIELE  za obiad :  7,60 

ZA  CAŁY  MIESIĄC :  136,80 zł 

 

        NALEŻNOŚĆ  ZA  OBIADY

        PROSIMY  WPŁACAĆ  DO

DNIA   10.04.2019  U  INTENDENTKI

STOŁÓWKI

 

Po tym terminie wpłaty nie będą przyjmowane, a dziecko zostanie wykreślone z listy korzystających z obiadów.

Wpłaty (za cały miesiąc z góry) należy dokonywać w gabinecie intendentki szkoły (wejście od placu zabaw) w godz. od 7:30 do 14:30.

Nieobecność dziecka na obiedzie w danym dniu należy zgłosić w sekretariacie telefonicznie (14 6813 440) lub osobiście, najpóźniej do godz. 8.30. W przeciwnym wypadku nie będzie uwzględniony  tzw. odpis w następnym miesiącu.

Prosimy o bezwzględne przestrzeganie wyżej wymienionych zasad.

   

OGŁOSZENIE    DLA  RODZICÓW

Od  1 kwietnia  2019 r.  jest  możliwość  opłacania  obiadów

 

-  gotówką

- za pomocą karty  płatniczej

- przelewem  bankowym

 

Rodzic,  który będzie płacił przelewem bankowym zobowiązany

jest  do  kontaktu z  intendentem, który poda   kwotę  należności  za  obiady  uwzględniając  odpisy chorobowe .

Numer  konta  bankowego :   58 1240 4807 1111 0010 3720 1075  (prosimy  w  tytule  podać imię i nazwisko dziecka)                      

 

   JADŁOSPIS   OD  24.04.2019 - 03.05.2019

DATA

OBIADY

 

WYKAZ

Alergenów

ŚRODA.

24/04/2019

 

Zupa  koperkowa  z  ziemniakami.

Fasolka  z  bułką  kajzerką

Herbata  z  cytryną                                       

                                                                                 Deser  : Jabłko

 

1,  2,  5

Czwartek

25/04/2019

Zupa  krupnik  jarzynowy   z   natką   pietruszki,  chleb.

Omlet   drobiowy,  ziemniaki,  surówka  z  selera  i  rodzynek.

Kompot   truskawkowy

 

 

1,  2,  3,  5,

 

Piątek

26/04/2019

 

Zupa   ogórkowa  z  ziemniakami,  chleb  mieszany.

Pierogi  ruskie  z  masłem.

Herbata  z  cytryną                                         

                                                                       Deser : Mandarynka                 

 

1,  2,  3 , 5

PON.

29/04/2019

Zupa  z czerwonej  soczewicy,  chleb  mieszany

Makaron  ze  szpinakiem,  mięsem  drobiowym,

Sałata  zielona  z  rzodkiewką.

Kompot   truskawkowy.

                                                                               Deser : Gruszka              

 

1,  2,  5 

 

WTOREK  30/04/2019

Zupa  pomidorowa  z  ryżem,  natką   pietruszki, 

Sznycelki  rybne,  ziemniaki, surówka  z  kapusty  kiszonej,

marchewki,  jabłka, oliwy  z  oliwek.

Kompot  wieloowocowy

                                                                                                                                                            

 

 

1,  2,  3, 4,  5

ŚRODA.

01.05/2019

 

DZIEŃ  WOLNY

 

Czwartek

02/05/2019

Zupa  jarzynowa  z  ziemniakami, chleb  mieszany.

Naleśniki  z  serem  i  musem  truskawkowym

Herbata  z  cytryną

 

1,  2, 3,  5

PIĄTEK

03/05/2019

 

 DZIEŃ  WOLNY                                        

 

 

 

 

RECEPTURY  OBIADÓW  DO  WGLĄDU  U  INTENDENTKI  STOŁOWKI

Chleb  mieszany : chleb  baltonowski  ( pszenno-żytni )  chleb  graham,         

                               chleb  z  dodatkiem  mąki  razowej

 

 

 

  

SUBSTANCJE   LUB  PRODUKTY  POWODUJĄCE  ALERGIĘ  LUB  REAKCJE   NIETOLERANCJI

 

 

1)   MLEKO  I  PRODUKTY  POCHODNE

 

2)   SELER   I   PRODUKTY    POCHODNE

 

3)   JAJA   I    PRODUKTY   POCHODNE

 

4)  RYBY  I  PRODUKTY  POCHODNE

 

5)   ZBOŻA    tj.  pszenica, żyto , jęczmień , owies , orkisz ,  karmu  lub ich  odmiany 

            hybrydowe.

 

6)  ORZESZKI  ZIEMNE (  arachidowe )  I  PRODUKTY POCHODNE

 

7)  SOJA   I  PRODUKTY  POCHODNE

 

8)  MIGDAŁY  ,  ORZECHY  WŁOSKE , ORZECHY   LASKOWE

 

9)   NASIONA  SEZAMU  I  PRODUKTY   POCHODNE

 

10)  GORCZYCA  I PRODUKTY  POCHODNE

 

11)  ŁUBIN  I  PRODUKTY  POCHODNE

 

12)  SKORUPIAKI   I  PRODUKTY  POCHODNE

 

            13)   DWUTLENEK   SIARKI  I  SIARCZYNY  W  stężeniach pow.10 mg/kg

 

      14)   MIĘCZAKI   I  PRODUKTY  POCHODNE

                                                                                                          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2019 www.Smart-Biznes.net  Rights Reserved.