Get Adobe Flash player

Regulamin  Stołówki  SP 2  ważny od  dnia 01 .01.2018

Obiady wydawane są w godzinach 10:45 do 14:30

klasy 1-3 w na przerwie od 11:20 do 11:40

klasy 4-7 na przerwie od 12:25 do 12:45

Od marca 2018r. opłaty za obiady będą przyjmowane przez 10 pierwszych dni roboczych danego miesiąca. 

 

 

     OGŁOSZENIE !  

                  

OBIADY  CZERWIEC  2019 r. 

 

JEDEN  OBIAD  DZIECI :   3,20 ZŁ

ZA  CAŁY  MIESIĄC :    38,40  ZŁ


NAUCZYCIELE  za obiad :  7,60 

ZA  CAŁY  MIESIĄC :   91,20 zł 

 

        NALEŻNOŚĆ  ZA  OBIADY

        PROSIMY  WPŁACAĆ  DO

DNIA   10.06.2019  U  INTENDENTKI

STOŁÓWKI

 

Po tym terminie wpłaty nie będą przyjmowane, a dziecko zostanie wykreślone z listy korzystających z obiadów.

Wpłaty (za cały miesiąc z góry) należy dokonywać w gabinecie intendentki szkoły (wejście od placu zabaw) w godz. od 7:30 do 14:30.

Nieobecność dziecka na obiedzie w danym dniu należy zgłosić w sekretariacie telefonicznie (14 6813 440) lub osobiście, najpóźniej do godz. 8.30. W przeciwnym wypadku nie będzie uwzględniony  tzw. odpis w następnym miesiącu.

Prosimy o bezwzględne przestrzeganie wyżej wymienionych zasad.

   

OGŁOSZENIE    DLA  RODZICÓW

Od  1 kwietnia  2019 r.  jest  możliwość  opłacania  obiadów

 

-  gotówką

- za pomocą karty  płatniczej

- przelewem  bankowym

 

Rodzic,  który będzie płacił przelewem bankowym zobowiązany

jest  do  kontaktu z  intendentem, który poda   kwotę  należności  za  obiady  uwzględniając  odpisy chorobowe .

Numer  konta  bankowego :   58 1240 4807 1111 0010 3720 1075  (prosimy  w  tytule  podać imię i nazwisko dziecka)                      

 

    JADŁOSPIS   OD  03.06.2019  -  14.06.2019

DATA

OBIADY

 

WYKAZ

Alergenów

PON

03/06/2019

Zupa  koperkowa  z  ziemniakami.                        

Kiełbaski  na  gorąco  z  chlebem.

Herbata  z  cytryną                                   

                                                                                      

 

  1,  2,  5

 

 

WTOREK

04/06/2019

Zupa   pomidorowa  z  ryżem,  natką   pietruszki.

Omlet  drobiowy,  ziemniaki,  surówka  z  kapusty  pekińskiej  pora,  rzodkiewki,  jogurtu  naturalnego.

Kompot   wieloowocowy

 

 

1,  2,  3,  5

 

 

ŚRODA

05/06/2019

 

Zupa  ogórkowa  z  ziemniakami,  chleb  mieszany.

Spagetti  w  sosie  pomidorowo – mięsnym.

Herbata  z  cytryną                                         

                                                                                  Deser : Banan                

 

1,  2,  5

Czwartek

06/06/2019

Zupa  z  fasolą  szparagową, ziemniakami,  chleb  mieszany.

Kluski  śląskie  z  gulaszem,  sałata  z  pomidorem  i  papryką.

Kompot   truskawkowy.

                                                                                              

 

1,  2,  4,  5 

 

  PIĄTEK

07/06/2019

Zupa  pieczarkowa  z  kaszą  jaglaną,  natką  pietruszki.

Ryba  smażona,  ziemniaki,  marchewka  z  jabłkiem,  płatkami   migdałowymi,  ziarnem  słonecznika,  oliwą.

Kompot  wieloowocowy

                                                                               Deser : Jabłko                                    

 

 

1,  2,  3,  4,  5,  

PON.

10/06/2019

Zupa  krupnik  z  ziemniakami,   chleb  mieszany.

Makaron  z  truskawkami

Herbata  z  cytryną

                                                                             

 

1,  2,  5

WTOREK

11/06/2019

Zupa   brokułowa  z  ryżem,  natką  pietruszki.

Kotlet  drobiowy,  ziemniaki,   mizeria.

Kompot  wieloowocowy.

 

 

1, 2,  3,  5

ŚRODA 12/06/2019

Barszcz  czerwony  z  jajkiem,  kiełbasą,  chleb  mieszany.

Łazanki  z   kapustą  i  mięsem.

Herbata  z  cytryną

                                                                                  Deser : Jabłko

 

 1,  2,  5

Czwartek

13/06/2019

Zupa   kalafiorowa  z  ziemniakami  , natką  pietruszki,  chleb 

Pulpety  woł-  wp  w  sosie  pomidorowym  z  kaszą  mix, 

surówka  z  selera  i  marchewki,

Kompot  z  wiśni.

 

 

 1,  2,  3,  5

PIĄTEK

14/06/2019

Kapuśniak  na  żeberkach,  chleb.

Pierogi  leniwe  z  masłem

Herbata  z  cytryną

 

1,  2,  3,  4, 5

 

RECEPTURY  OBIADÓW  DO  WGLĄDU  U  INTENDENTKI  STOŁOWKI

Chleb  mieszany : chleb  baltonowski  ( pszenno-żytni )  chleb  graham, chleb  z  dodatkiem  mąki  razowej   

                               

 

 

 

  

SUBSTANCJE   LUB  PRODUKTY  POWODUJĄCE  ALERGIĘ  LUB  REAKCJE   NIETOLERANCJI

 

 

1)   MLEKO  I  PRODUKTY  POCHODNE

 

2)   SELER   I   PRODUKTY    POCHODNE

 

3)   JAJA   I    PRODUKTY   POCHODNE

 

4)  RYBY  I  PRODUKTY  POCHODNE

 

5)   ZBOŻA    tj.  pszenica, żyto , jęczmień , owies , orkisz ,  karmu  lub ich  odmiany 

            hybrydowe.

 

6)  ORZESZKI  ZIEMNE (  arachidowe )  I  PRODUKTY POCHODNE

 

7)  SOJA   I  PRODUKTY  POCHODNE

 

8)  MIGDAŁY  ,  ORZECHY  WŁOSKE , ORZECHY   LASKOWE

 

9)   NASIONA  SEZAMU  I  PRODUKTY   POCHODNE

 

10)  GORCZYCA  I PRODUKTY  POCHODNE

 

11)  ŁUBIN  I  PRODUKTY  POCHODNE

 

12)  SKORUPIAKI   I  PRODUKTY  POCHODNE

 

            13)   DWUTLENEK   SIARKI  I  SIARCZYNY  W  stężeniach pow.10 mg/kg

 

      14)   MIĘCZAKI   I  PRODUKTY  POCHODNE

                                                                                                          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2019 www.Smart-Biznes.net  Rights Reserved.